Zijn elektrische scooters legaal in Nassau County NY?

Fiets met elektrische ondersteuning - meerdere fietsklassen met een elektromotor en bedienbare pedalen. De enige toevoeging die aan de provinciale verordening moet worden toegevoegd, is een snelheidslimiet op alle paden die niet hoger mag zijn dan 10 mijl per uur. Het is aan het County Sheriff's Office om handhavingsbeleid en -praktijken te ontwikkelen. Door hun stille werking vormen e-bikes een ernstig risico voor wandelaars en wandelaars op alle trails.

Er zal nu een aanzienlijke verantwoordelijkheid op e-bike-gebruikers worden gelegd om anderen te waarschuwen voor hun aanpak bij het delen van paden en paden. Vanwege de nieuwe staatswet zijn e-bikes nu toegestaan op staatsstranden, waar hun werking de nadelige gevolgen voor gevoelige en bedreigde dieren in het wild aanzienlijk zal uitbreiden, afhankelijk van die (voorheen minder getroffen) kustlijnen. Eerder, alle gemotoriseerde voertuigen waren verboden op staatsstranden, maar de nieuwe wet stelt E-bikes vrij ondanks hun „gemotoriseerde werking”. Zoek uw senator en deel uw mening over belangrijke kwesties.

Voorlopig blijven elektrische scooters illegaal in New York City, maar de stad zou ze kunnen toestaan met zijn eigen wetgeving. Nadat de pandemie begon, zeiden sommige wetgevers in New York dat er een verhoogde urgentie was om op te treden om het verbod te beëindigen om de angst te verlichten voor degenen die de elektrische tweewielige voertuigen gebruiken om naar het werk te reizen. Andere bepalingen van de nieuwe wet voorzien in een maximale snelheidslimiet van 15 mijl per uur voor scooters en verbieden zowel elektrische scooters als elektrische fietsen op trottoirs. Alle elektrische fietsen en alle elektrische scooters zijn beperkt tot personen van 16 jaar en ouder, terwijl helmen vereist zijn voor alle scooteroperators jonger dan 18 jaar en alle elektrische fietsen van klasse 3.Terwijl New Yorkers hun transportkeuzes in de toekomst heroverwegen in de nasleep van de coronaviruspandemie, het gebruik van elektrische fietsen en elektrische scooters zal ongetwijfeld in de hele staat vaker voorkomen.

De nieuwe wet, die in de zomer werd aangenomen en vandaag van kracht werd, betekent dat rijders in New York City hun eigen elektrische scooters en gasgestuurde elektrische fietsen kunnen gebruiken, die niet hoeven te trappen. Lokale gemeenten kunnen helmvereisten vaststellen voor elektrische fietsen van klasse 1 en 2 en kunnen lagere snelheidslimieten en andere beperkingen opleggen. Nassau County Sheriff Bill Leeper zei: Hopelijk zullen de fietsgemeenschap, evenals iedereen die graag deze paden gebruikt, rekening houden met de regels die gelden voor de veiligheid van iedereen. Ik wou, zoals ik heb gedaan sinds het begin van dit gesprek, dat een plan om een snelheidslimiet voor e-bikes (en elk ander gemotoriseerd skateboard, scooter, één wiel, enz.) Helmen vereist zijn op scooters voor mensen jonger dan 18 jaar, terwijl op bepaalde soorten gasgestuurde fietsen iedereen dat moet doen draag een helm.

Vanaf vandaag zijn elektrische scooters nu officieel legaal, aangezien New York zich eindelijk bij andere steden in het hele land voegt om de transittrend te omarmen. Elektrische scooters zijn de afgelopen drie jaar van start gegaan in tientallen steden, waaronder San Francisco, Atlanta en Washington. Vooral elektrische fietsen worden als essentieel beschouwd voor immigrantenwerknemers die eerder te maken kregen met hoge boetes en confiscatie van hun fietsen met gasondersteuning bij het gebruik ervan om voedsel en boodschappen te bezorgen. Zogenaamde elektrische fietsen met trapondersteuning en elektrische voertuigen die als bromfietsen werden geclassificeerd, zoals die gehuurd via Revel, waren al toegestaan.

Leave a Comment

Required fields are marked *