Zijn elektrische scooters legaal in de provincie Nassau?

Zoek uw senator en deel uw mening over belangrijke kwesties. Snelle elektrische fietsen met gaskleppen zijn het bezorgvoertuig bij uitstek voor de meeste voedselbezorgers in de stad. De enige vraag die nu overblijft, is of er na de lockdown nog genoeg elektrische scooterbedrijven over zullen zijn om te profiteren van de nieuwe wetten. De nieuwe wet, die in de zomer werd aangenomen en vandaag van kracht werd, betekent dat rijders in New York City hun eigen elektrische scooters en gasgestuurde elektrische fietsen kunnen gebruiken, die niet hoeven te trappen.

Elektrische scooters zijn de afgelopen drie jaar van start gegaan in tientallen steden, waaronder San Francisco, Atlanta en Washington. Elektrische fietsen en scooters werden afgelopen zomer bijna gelegaliseerd nadat een wetsvoorstel met een gerelateerde bepaling unaniem was goedgekeurd. Helmen zijn vereist op scooters voor mensen jonger dan 18 jaar, terwijl op bepaalde soorten gasgestuurde fietsen iedereen een helm moet dragen. Vanaf vandaag zijn elektrische scooters nu officieel legaal, aangezien New York zich eindelijk bij andere steden in het hele land voegt om de transittrend te omarmen.

Gouverneur Andrew Cuomo (D-NY) oefende uiteindelijk echter zijn vetorecht uit om het te doden, omdat hij zich zorgen maakte over het gebrek aan helmwetten en andere bepalingen die zouden kunnen resulteren in veiligheidsproblemen met betrekking tot elektrische fietsen met hogere snelheid. Nadat de pandemie begon, zeiden sommige wetgevers in New York dat er een verhoogde urgentie was om op te treden om het verbod te beëindigen om de angst te verlichten voor degenen die de elektrische tweewielige voertuigen gebruiken om naar het werk te reizen. Zogenaamde elektrische fietsen met trapondersteuning en elektrische voertuigen die als bromfietsen werden geclassificeerd, zoals die gehuurd via Revel, waren al toegestaan. De staat New York heeft een gecompliceerde relatie gehad met elektrische fietsen en scooters, en nergens is die relatie zo rotsachtig geweest als in New York City.

Hoewel elektrische fietsen al lang populair zijn in de staat New York en vooral in New York City, zal een van de grootste winnaars hier waarschijnlijk bezorgers zijn. Volgens de voertuig- en verkeerswet worden 125 fietsen met elektrische ondersteuning en scooters met elektrische ondersteuning niet als motorvoertuigen beschouwd.

Leave a Comment

Required fields are marked *