Zijn elektrische fietsen legaal in Suffolk County NY?

Elektrische fietsen en scooters zijn nu legaal in New York, met enkele kanttekeningen. De staat New York staat registratie van elektrische fietsen niet toe. De staat New York definieert een elektrische fiets als een fiets die niet meer dan 36 breed is en een elektromotor heeft van minder dan 750w, uitgerust met volledig functionele pedalen. Het belangrijkste verschil is dat elektrische hulpfietsen niet-atletische mensen helpen heuvels te veroveren (video) en lange afstanden (video).

Elektrische fiets- en scootertochten in Central Park Om dit deel op een hoger niveau te beginnen, zijn elektrische fietsen en elektrische scooters legaal in Central Park. De enige vraag die nu overblijft, is of er na de lockdown nog genoeg elektrische scooterbedrijven over zullen zijn om te profiteren van de nieuwe wetten. Het legaliseren van e-bikes van klasse 3 daar zou de discriminerende handhaving verlichten die bezorgers teistert. ebike - en eScooter-verhuurbedrijven hebben geen vergunning in Manhattan en hebben toestemming nodig om in andere stadsdelen te opereren.

Gouverneur Andrew Cuomo (D-NY) oefende uiteindelijk echter zijn vetorecht uit om het te doden, omdat hij zich zorgen maakte over het gebrek aan helmwetten en andere bepalingen die zouden kunnen resulteren in veiligheidsproblemen met betrekking tot elektrische fietsen met hogere snelheid. Het standaardverbod is er nog steeds, maar lokale overheden zouden e-bikes kunnen autoriseren op wegen met snelheidslimieten van meer dan 30 MPH. Fiets met elektrische ondersteuning - meerdere fietsklassen met een elektromotor en bedienbare pedalen. Elektrische fietsen met pedaalondersteuning, zoals die onlangs zijn geïntroduceerd door Citi Bike, hebben een vergunning om in New York City te rijden en worden vaak gezien op straten en fietspaden in de stad.

Elektrische fietsen zijn niet toegestaan op speciale fietspaden, tenzij het pad grenst aan een rijbaan of is geplaatst om gemotoriseerde fietsen toe te staan. Hoewel elektrische fietsen al lang populair zijn in de staat New York en vooral in New York City, zal een van de grootste winnaars hier waarschijnlijk bezorgers zijn. Zelfs als je nu geen e-bike hebt, zal het goed legaliseren van e-bikes je op de lange termijn aanzienlijk ten goede komen. Mensen zouden één bestand moeten gebruiken tijdens het rijden op e-bikes, terwijl mensen op handmatige fietsen en mensen in auto's naast elkaar mogen staan.

Hoewel dit wetsvoorstel dat op zijn gezicht doet, voegt het nieuwe voorschriften toe die bestaande e-bikes en rijders op nieuwe manieren weer scofflaws maken.

Leave a Comment

Required fields are marked *