Zijn elektrische fietsen beter dan fietsen?

E-bikers rapporteerden ook aanzienlijk langere ritafstanden, of het nu gaat om rijden en e-bike of conventionele fiets. Meer dan 100 miljoen Amerikanen springen op de fiets en maken minstens één keer per jaar een fietstocht. Sommigen doen het voor de lol, terwijl anderen hun fiets gebruiken om naar het werk te rijden. Maar om welke reden dan ook, er zijn veel mensen die nog steeds aarzelen om op e-bikes te rijden in tegenstelling tot gewone fietsen.

Hier zijn 10 redenen waarom e-bikes beter zijn dan traditionele fietsen. Maar als je op een e-bike rijdt in plaats van een gewone fiets, kom je veel sneller van punt A naar punt B. Met de meeste elektrische fietsen kun je 15 tot 20 mijl per uur bewegen. Zo kom je snel overal waar je heen wilt.

Een specifiek onderzoek dat werd uitgevoerd door het Transport Research Laboratory toonde aan dat bijna 50 procent van de mensen met gewone fietsen deze slechts één keer per week gebruikt. Ter vergelijking: meer dan 80 procent van de mensen met e-bikes gebruikt ze één keer per week, waarbij ongeveer 30 procent van de mensen ze minstens één keer per dag gebruikt. E-bikes en gewone fietsen zijn appels en sinaasappels. Een e-bike heeft een veel groter bereik en snelheid, en daar is hij voor.

E-bikes zijn geweldig voor woon-werkverkeer en toeren en het dragen van een lading. Gewone fietsen zijn geweldig om te sporten. Zoals we kunnen zien, zijn er zowel voor- als nadelen aan het kiezen van een elektrische fiets boven een normale pedaalfiets. Het grote voordeel van een e-bike is natuurlijk de elektromotor, die je helpt te trappen en het gemakkelijker maakt om te rijden - sneller en over langere afstanden.

Het grootste nadeel is de hoge prijs en het zware gewicht. Zelfs met behulp van trapondersteuning verbrand je nog steeds calorieën en bouw je spieren op een ebike. Het is waar dat je misschien meer energie uitoefent op een traditionele fiets, maar veel mensen rijden vaker op hun e-bike, simpelweg omdat ze er meer plaatsen mee kunnen nemen. Hoewel het voor de hand liggend lijkt dat een traditionele fiets - die geen trapondersteuning biedt - een betere training zou zijn, is het niet zo eenvoudig.

Neem voordat je gaat rijden contact op met de landbeheerder of de lokale gemeente voor de regels en voorschriften voor elektrische fietsen. Er is een algemene mythe dat e-bikes op scooters lijken, maar het zijn eigenlijk gewoon fietsen met toegevoegde elektromotoren. Europa is momenteel de op één na grootste markt voor elektrische fietsen en Duitsland loopt voorop met ongeveer 40% van alle verkochte fietsen elektrisch. Dus hoe verschilt een elektrische fiets van een normale fiets? Kortom, een elektrische fiets is gewoon een pedaalfiets met de toevoeging van een elektrisch aandrijfsysteem om je wat extra vermogen te geven.

Ze trekken ook veel meer de aandacht dan gewone fietsen en automobilisten lijken hoffelijker om je heen te zijn. Trapondersteuning helpt rijders vaak om gemakkelijk over heuvels en moeilijk terrein te komen, dus zelfs amateurfietsers kunnen moeilijke paden aanpakken. Van het toestaan van forenzen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen tot het bieden van een levensvatbaar alternatief voor het openbaar vervoer, er zijn talloze redenen waarom de ebike steeds modieuzer wordt. In een periode van een paar dagen kon ik een gewone mountainbike lenen en ook een van hun e-bike-modellen.

Omdat je de leiding hebt over het opbouwen van snelheid en vervolgens je snelheid weer naar beneden brengt, loop je altijd het risico op een ongeval op de weg met andere fietsen of voertuigen. Na slechts een paar weken een elektrische fiets te hebben gehad, voel je je beter over je algehele gezondheid en werk je jezelf in de beste vorm van je leven. Ze hebben de indruk dat deze fietsen al het werk voor je doen en de hoeveelheid lichaamsbeweging die je krijgt verminderen. De enige regeling die u moet weten, is dat u 14 jaar of ouder moet zijn om op een elektrische fiets te rijden.

Als er iets misgaat met onderdelen zoals wielen of remmen, kunt u een elektrische fiets naar dezelfde reparatiewerkplaats brengen als een gewone fiets en zij kunnen deze repareren. Evenzo, als je niet zo jong of fit bent als vroeger, of je omgeving gevuld is met steile heuvels, zorgen elektrische fietsen ervoor dat fietsen veel gemakkelijker en minder ontmoedigend aanvoelt.

Leave a Comment

Required fields are marked *