Zijn e-bikes legaal in de staat New York?

Fiets met elektrische ondersteuning - meerdere fietsklassen met een elektromotor en bedienbare pedalen. De staat New York staat registratie van elektrische fietsen niet toe. NEW YORK (BRAIN) E-bikes en e-scooters werden donderdagavond officieel legaal toen de staatsvergadering het wetsvoorstel van gouverneur Andrew Cuomo goedkeurde dat in januari in zijn uitvoerende begroting werd ingevoerd. In recente wijzigingen zijn alle klassen elektrische fietsen nu toegestaan in New York City, waarbij de rest van de staat alleen klasse 1 en 2 toestaat Volg de regels van de weg voor elektrische fietsen en trapondersteuningsfietsen in de staat New York en Connecticut.

New York definieert klasse 3-fietsen als fietsen met een gasklepmotor (en alleen toegestaan in New York City) met een maximumsnelheid van 25 km/u voordat ze worden uitgeschakeld. Een recent artikel in de New York Times meldde dat het afgelopen jaar minstens 17 mensen zijn omgekomen tijdens het rijden op elektrische mobiliteitsvoertuigen. De staat New York definieert een elektrische fiets als een fiets die niet meer dan 36 breed is en een elektromotor heeft van minder dan 750w, uitgerust met volledig functionele pedalen. EVELO raadt ten zeerste aan om contact op te nemen met de stad, provincie, staat en andere lokale instanties voor de meest recente wetten die het juiste, legale gebruik van elektrische fietsen in uw regio regelen.

Bike Tarrytown, een belangenbehartigingsgroep voor fietsen, zei dat de nieuwe wet e-bikes praktisch illegaal maakt buiten New York City en het eens is met de kritiek van PeopleForBikes.

Leave a Comment

Required fields are marked *