Worden elektrische fietsen gemonteerd geleverd?

Nu varieert dit ook van fietsmodel tot fietsmodel, maar wat ik bij de meeste elektrische fietsen heb gevonden, is net zoals hoe we standaardfietsen verzenden, elektrische fietsen zijn ongeveer 85% gemonteerd. EVELO elektrische fietsen worden voor 95% gemonteerd verzonden. Er zijn een paar eenvoudige stappen nodig om de montage te voltooien. Je elektrische Tower fiets wordt voor het grootste deel gemonteerd geleverd.

Ons productieteam zal alle kritieke componenten van de fiets samenstellen voordat deze wordt verzonden. Dit omvat de wielen, motor, frame, accudock, stuur, remmen en de ketting %26 versnellingen. EVELO eBikes zijn ontworpen voor doe-het-zelf-montage, dus er is geen fietsmonteur nodig om uit te pakken en te monteren. We weten dat het een gedoe is om een gedeeltelijk gebouwde fiets uit te pakken, de verpakking eraf te trekken, het voorwiel van de zijkant en op de vorken te krijgen voordat je de fiets zelfs maar kunt laten staan.

Pak de verpakking uit en je zult zien dat de oplader van een elektrische fiets vergelijkbaar is met die van een laptop.Vergeleken met een conventionele fiets wordt een elektrische fiets geleverd met meer componenten die hem iets complexer maken. Deze fietsen worden gedeeltelijk gedemonteerd, zodat de fiets in een doos past die zuiniger is om te verzenden. Daarom besteedt E-Lux extra geld voor grotere verpakkingen en extra verzendkosten om je een fiets te bezorgen die 98% professioneel gemonteerd is. We kozen de scooter boven een elektrische rolstoel omdat het door verplegend personeel werd voorgesteld als gemakkelijker om in en uit te stappen dan dat de patiënt de voetsteunen omhoog moet verplaatsen om in de rolstoel te stappen of ze proberen eroverheen te gaan en vallen vaak voorover leunend om de voetsteunen omhoog te zetten.

Meestal zijn er maar een paar dingen die je moet monteren, maar dit kan verschillen afhankelijk van welke elektrische fiets je bij ons hebt gekocht. Een elektrische fiets is geen speelgoed, het is een sterke en snelle machine en zonder de juiste zorg tijdens de montage, afstemming en rijden kan het gevaarlijk zijn. Sommige elektrische fietsen worden geleverd met accessoires zoals spatborden, verlichting en rek, dus hier leest u hoe u ze op de juiste manier aan uw e-bike kunt bevestigen. De meeste elektrische fietsen worden geleverd met schijfremmen, dus wees voorzichtig bij het plaatsen van het wiel (voor of achter), zorg ervoor dat u dit voorzichtig doet.

Pak een inbussleutel uit je gereedschapsset of de gereedschapsset die bij de elektrische fiets is geleverd en draai de bouten een voor een los.

Leave a Comment

Required fields are marked *