Wie is de grootste fabrikant van elektrische fietsen?

Rad Power Bikes is het grootste e-bikemerk in Noord-Amerika. Laten we, met deze context en branchevooruitzichten in gedachten, nu beginnen met onze lijst van de top 10 elektrische fietsbedrijven ter wereld. Merida Industry is een e-bike productiebedrijf opgericht in 1972 in Taiwan en heeft ook fabrieken in China, Duitsland. De modellen en ontwerpen die door het bedrijf worden vervaardigd, concurreren sterk met de Europese modellen.

Het exporteert wereldwijd bijna 2 miljoen e-bikes per jaar naar meer dan 77 landen. Yamaha staat op de 7e plaats in onze lijst van top 10 elektrische fietsbedrijven ter wereld. In 1993 bracht het bedrijf hun eerste e-bike uit die een enorme hit was en sindsdien maken ze alles, van e-bikes tot jetski's. Uit een onderzoek bleek dat Yamaha jaarlijks 300.000 e-bikes produceert en dat er wereldwijd 2,7 miljoen fietsen met hun systeem rijden.

Autoriteiten in centraal China kondigden maandag de arrestaties aan van 234 mensen die betrokken waren bij een oplichterij om mensen uit hun spaargeld te halen met de valse belofte van hoge rentetarieven op deposito's bij obscure plattelandsbanken. Het schandaal trok nationale aandacht nadat investeerders die antwoorden zochten over waar hun geld naartoe ging, de provinciehoofdstad Zhengzhou van Henan niet konden bereiken toen de gezondheidsstatus die op hun verplichte COVID-19-gsm-apps werd weergegeven plotseling werd veranderd in rood, waardoor ze niet konden reizen. Meerdere bankklanten geïnterviewd door de AP zeiden dat ze waren ondervraagd en bedreigd door de politie. Ongeveer 52 miljoen tickets waarmee mensen lokaal openbaar vervoer in heel Duitsland konden gebruiken voor slechts negen euro (dollar) per maand, werden in de zomer verkocht, zei een groep die transitbedrijven vertegenwoordigt maandag, dagen voordat het project eindigt, en te midden van wijdverbreide oproepen tot een soort opvolger.

Het „9-euroticket”, dat begin juni voor drie maanden werd geïntroduceerd, maakte deel uit van een overheidsprogramma dat bedoeld was om hoge inflatie en brandstofprijzen te helpen bestrijden. Het ticket is geldig op al het lokale en regionale vervoer, maar niet op intercitytreinen, en is in de zomer een hit geweest bij dagjesmensen en anderen. Cannondale is een van de grootste en belangrijkste merken in de wielerwereld. Het bedrijf werd opgericht in 1970 en maakte zijn eerste fiets in 1983, wat al snel een groot succes bleek te zijn.

Yuba maakt zowel elektrische als niet-elektrische bakfietsen die meer dan 400 pond gewicht kunnen vervoeren op de voor- of achterdragers. Hier vindt u informatie over zowel fabrikanten die alleen e-bikes maken als over degenen die naast hun elektrische modellen andere soorten fietsen maken. Rad Power Bikes is een van de beste merken voor elektrische fietsen die er zijn, vooral voor beginners, pendelaars en recreatieve rijders. Schwinn heeft een enorme reeks elektrische en niet-elektrische fietsen die geschikt zijn voor beginners en halfgevorderde rijders.

We houden van en rijden op allerlei soorten fietsen, dus je vindt er artikelen en gidsen met betrekking tot weg-, berg-, hybride, grind-, elektrische en andere soorten fietsen. Het bestaat al bijna 130 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een van de beste merken voor elektrische fietsen in Europa en de rest van de wereld. Voordat je een elektrische fiets koopt omdat je vriend er een heeft, zijn er verschillende dingen die je de tijd moet nemen om te leren. Naast het vervaardigen van fietsen, maakt Co-op Cycles ook fietsuitrusting, fietskleding, rugzakken, fietstassen en andere outdooruitrusting.

Wilier is een bekende Italiaanse fabrikant wiens fietsen bekend staan als krachtig en wendbaar, dus het zou geen grote verrassing moeten zijn, dat er zelfs enkele elektrische fietsen in hun assortiment staan. Hun assortiment heeft verschillende fietsen in bromfietsstijl en om het in evenwicht te brengen, bieden ze verschillende klassiek ogende elektrische fietsen aan. Het kan dus voor velen een verrassing zijn dat ze zelfs high-end fietsen aanbieden (inclusief elektrische fietsen). Het bedrijf biedt voornamelijk mid-range en high-end elektrische fietsen aan, maar er zijn ook een paar niet-elektrische modellen om uit te kiezen.

Dit is een ander Amerikaans merk dat ongetwijfeld wedijvert met het merk Electric Bike Technologies wat no-nonsense branding betreft. Hoewel het huidige prototype Shimano's elektrische fietsaandrijfeenheid gebruikt, zegt Folch dat hij ook motoren van Bosch en Valeo zal testen als andere potentiële leveranciers voor de aandrijfsystemen van de enorme e-bikes. Tegenwoordig is het merk vooral bekend om zijn carbon racefietsen, maar het produceert ook elektrische racefietsen voor de weg, gravel en stad. .

Leave a Comment

Required fields are marked *