Welk bedrijf produceert elektrische fietsen?

We hebben deze lange en uitgebreide lijst samengesteld van merken die een e-bike produceren, met toevoeging van elk e-bike-merk dat we konden vinden. Laten we, met deze context en branchevooruitzichten in gedachten, nu beginnen met onze lijst van de top 10 elektrische fietsbedrijven ter wereld. Merida Industry is een e-bike productiebedrijf opgericht in 1972 in Taiwan en heeft ook fabrieken in China, Duitsland. De modellen en ontwerpen die door het bedrijf worden vervaardigd, concurreren sterk met de Europese modellen.

Het exporteert wereldwijd bijna 2 miljoen e-bikes per jaar naar meer dan 77 landen. Yamaha staat op de 7e plaats in onze lijst van top 10 elektrische fietsbedrijven ter wereld. In 1993 bracht het bedrijf hun eerste e-bike uit die een enorme hit was en sindsdien maken ze alles, van e-bikes tot jetski's. Uit een onderzoek bleek dat Yamaha jaarlijks 300.000 e-bikes produceert en dat er wereldwijd 2,7 miljoen fietsen met hun systeem rijden.

Nasa is gedwongen de lancering van zijn gedenkwaardige Artemis 1-missie uit te stellen nadat hij een probleem had gehad met zijn maanraket. Het Space Launch System zou maandag om 08.33 lokale tijd (13.33 BST) opstijgen vanuit het Kennedy Space Centre in Florida, maar het aftellen werd in de wacht gezet nadat een van de motoren de vereiste temperatuur voor lancering niet bereikte. Ancheer bikes heeft een langdurige relatie opgebouwd met Aziatische fabrikanten en is een betaalbaar merk voor elektrische fietsen gevestigd in Los Angeles, Californië. Shop Ancheer Bikes Ancheer Bikes Review Shop Aventon Ebikes Aventon Bikes Review Bakcou off-road e-bikes zijn serieuze machines om de plicht te doen.

Vergelijkbaar met Quietkat, Rambo en Rungu - ze hebben zich gespecialiseerd in krachtige fatbikes voor buitenmensen. Hun huidige fietsassortiment bestaat uit drie hoofdmodellen, verkrijgbaar als cross-over (foto) en step-through, en een heleboel handige accessoires die daarbij horen. Zeker de moeite waard om te lezen als je van verkennen, vissen of jagen houdt. Bezoek Buzz Bicycles Buzz Bikes Review Het merk Engwe maakt al meer dan 20 jaar elektrische scooters, hoverboards en e-bikes.

Het assortiment van EVELO fietsen bestaat uit hoogwaardige elektrische fietsen met middenaandrijving die gebouwd zijn om lang mee te gaan. In hun assortiment vind je e-vouw-, e-driewieler-, e-forenzenfietsen met mooi glanzend lakwerk en hoogwaardige componenten. Met een gemiddeld bereik van 50 mijl per lading, is er een vrij goede variëteit aan fietsen om uit te kiezen voor recreatieve fietsers die 10-20 jaar op zoek zijn naar een e-bike. Aangezien EVELO zijn fietsen verkoopt zonder tussenpersoon (Direct To Consumer), vindt u alle informatie op hun website.

Gazelle Bikes produceert een heleboel hybride en elektrische trekkingfietsen van de bovenste plank en een enkele conventionele fiets in Nederlandse stijl. Hoewel ze hun fietsen in grote aantallen verkopen via tonnen fietsenwinkels over de hele wereld, is hun doel gericht op de high-end markt. Je ziet de nieuwste en meest efficiënte componenten die op hun fietsen worden gebruikt. Bekijk onze recensie Winkel op Mike's Bikes Gazelle Bikes Review Shop op Jenson USA Bezoek Haibike Lectric is een hit omdat ze erin zijn geslaagd om een 3-in-1 fiets te ontwerpen tegen het driecijferige prijskaartje.

Ze hebben hun enige hoofdfiets verkocht, de Lectric XP, een 20 ″ dikke band, opvouwbare elektrische fiets die zich om voor de hand liggende redenen op een grote markt van kopers heeft gericht. Als je op zoek bent naar het ultieme gereedschap voor vissen, jagen en kamperen, bekijk dan de variëteit van Rambo elektrische fietsen. U vindt er een selectie hoogwaardige elektrische fietsen met dikke banden en tal van accessoires om aan uw behoeften te voldoen. Naafmotor, middenaandrijving, 2WD, geweer% 26 boegrekken, geurbanden voor banden - ze hebben alles.

Hoewel het een relatief nieuw merk is, heeft Ride1Up een reputatie opgebouwd voor hoogwaardige, betaalbare elektrische fietsen. Espin is een e-bikebedrijf gevestigd in San Francisco, een stad die bekend staat om zijn heuvelachtige beklimmingen. Dat feit maakt het natuurlijk bijna perfect passend bij de e-bike-industrie als geheel. Het is geschikt voor rijders die weten hoe moeilijk het is om door zware hellingen te moeten trappen, dus verwacht dat de e-bike-ontwerpen dat probleem aanpakken.

Niet verwonderlijk, want het bedrijf bestaat al sinds 1974 en heeft ongetwijfeld enorme kennis opgedaan over benodigdheden voor fietsontwerp, inclusief elektrisch, in die tijdspanne. Er zijn zoveel verschillende merken die elektrische fietsen aanbieden voor veel verschillende doeleinden, van e-MTB's tot elektrische bakfietsen. Specialized is ongetwijfeld het e-bikemerk dat in de VS moet verslaan, aangezien het een van de grootste fietsbedrijven is die in het genoemde land actief zijn. Ze bieden momenteel een scala aan stads-, berg-, vouw- en dikke e-bikes, waardoor het kopen van een elektrische fiets voor iedereen toegankelijk is.

Het bedrijf staat voor premium klantenservice en kwaliteitsproducten, zodat u weet dat u waar voor uw geld krijgt als u een Pedego eBike koopt. Voorheen bekend onder hun fixiefietsen, heeft Aventon zijn koers veranderd naar elektrische fietsen en is daarin geslaagd. Elektrische fietsen dragen aanzienlijk bij aan het bloeiende bbp van Europese landen en ook wereldwijd. Hun assortiment bestaat uit elektrische tour- en mountainbikes die een geweldig alternatief bieden voor veel high-end merkfietsen.

Over het algemeen zijn elektrische fietsen van Vvolt lichtgewicht, zien er goed uit en gebouwd om een groot bereik te bieden met één volledige lading. We bieden waardevolle en informatieve artikelen om u te helpen bij uw aankopen door samen te werken met deskundige fietsers en betrouwbare fietsenwinkels en merken die hun producten online verkopen. In de afgelopen jaren hebben mijn mede-Gear-schrijvers en ik bijna elke soort elektrische fiets geprobeerd, van de beste zware bakfietsen tot high-end mountainbikes. Veel fietsmerken produceren niet hun eigen product, maar importeren en hernoemen fietsen die door anderen zijn vervaardigd, waarbij ze soms de fiets ontwerpen, de uitrusting specificeren en kwaliteitscontrole bieden.

De fiets die de meeste interesse wekt bij fietsfans is absoluut de volledig koolstofvezel elektrische fietsserie van Greg LeMond. .

Leave a Comment

Required fields are marked *