Welk bedrijf is gerelateerd aan elektrische fietsen?

Giant Bicycle Company is een e-bike-productiebedrijf in Taiwan dat wordt beschouwd als's werelds grootste fabrikant. Giant maakt betaalbare en hoogwaardige gravel-, weg-, berg-, cyclocross-, urban- en e-bikes. De meeste elektrische fietsen die door het bedrijf worden gemaakt, gaan naar Europa, de VS en Japan. Espin is een e-bikebedrijf gevestigd in San Francisco, een stad die bekend staat om zijn heuvelachtige beklimmingen.

Dat feit maakt het natuurlijk bijna perfect passend bij de e-bike-industrie als geheel. Het is geschikt voor rijders die weten hoe moeilijk het is om door zware hellingen te moeten trappen, dus verwacht dat de e-bike-ontwerpen dat probleem aanpakken. Alle volgende fietsfabrikanten bieden e-bikes aan met in de fabriek geïnstalleerde aandrijfsystemen van Bosch. Stadsfietsen, Mountainbikes, Speciale fietsen, Touring %26 Hybride stadsfietsen, Mountainbikes, Speedfietsen, Touring %26 Hybrid Stadsfietsen, Touring %26 Hybride, Bakfietsen Mountainbikes, Speedfietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride, Bakfietsen Stadsfietsen, Mountainbikes, Touring %26 Hybrid Mountainbikes, Snelheid fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride, Racefietsen Mountainbikes, Speedfietsen, Speciale fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride, Racefietsen Mountainbikes, Speciale fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride mountainbikes, Speedfietsen, Speciale fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride, Bakfietsen Stadsfietsen, Specialiteit Fietsen, Touring %26 Hybride stadsfietsen, Mountainbikes, Speedbikes, Speciale fietsen, Touring %26 Hybride mountainbikes, Touring %26 Hybride mountainbikes, Speedfietsen, Speciale fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride speciale fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride mountainbikes, Speedfietsen, Speciale fietsen, Touring %26 Hybride bakfietsen, Stadsfietsen, Mountainbikes, Speedbikes, Touring %26 Hybride bakfietsen, Stadsfietsen, Mountainbikes, Speciale fietsen, Touring %26 Hybride mountainbikes, Speciale fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride, Bakfietsen Mountainbikes, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride stadsfietsen, Snelheid fietsen, Speciale fietsen, Touring %26 Hybride speciale fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride, Bakfietsen Bakfietsen, Speciale fietsen, Touring %26 Hybride Wil je er zeker van zijn dat je altijd up-to-date bent? Onze website is beschikbaar voor verschillende regio's en in verschillende talen.

Wil je een andere taal kiezen?. De nieuwe elektrische S3- en X3-e-bikes uit Amsterdam bereikten bijna 4.400 verkopen in de 24 uur na de lancering op 21 april, en hebben sindsdien 20.000 verkopen wereldwijd gepasseerd. Voordat je een elektrische fiets koopt omdat je vriend er een heeft, zijn er verschillende dingen die je de tijd moet nemen om te leren. Ze hebben een toegewijde gemeenschap en ze hebben hun plek veroverd in de elektrische fietsruimte in bromfietsstijl.

Als u op zoek bent naar een elektrische fiets in bromfietsstijl, kunt u iets vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Vooral hun XDURO-modellen laten echt zien waar een puur elektrische mountainbike om draait. Dit is een ander Amerikaans merk dat ongetwijfeld wedijvert met het merk Electric Bike Technologies wat no-nonsense branding betreft. Jeep is via licentieovereenkomsten in de krachtige e-bike-game terechtgekomen, hoewel de soortgelijke poging om een elektrische scooter samen te ontwikkelen aanzienlijk minder indrukwekkend was.

Dat komt omdat de middenaandrijfmotoren van Fazua daadwerkelijk kunnen worden verwijderd van de elektrische fiets, samen met het batterijpakket. Ze blijven een forenzenmodel aanbieden genaamd de CrossCurrent en een elektrische fiets met dikke banden genaamd de RipCurrent. GM ontwikkelde in eigen huis een elektrische fiets, hoewel het project al vroeg in de COVID-19-pandemie werd stopgezet. Specialized is ongetwijfeld het e-bikemerk dat in de VS moet verslaan, aangezien het een van de grootste fietsbedrijven is die in het genoemde land actief zijn.

Het bedrijf is een spin-off van het moederbedrijf en bij het ontwerpen en produceren van deze elektrische fietsen is met elk detail rekening gehouden. Zelfs motorfabrikanten zoals Harley-Davidson en BMW Motorrad zijn in elektrische fietsen en scooters terechtgekomen, hoewel Harley's resultaten veel indrukwekkender waren dan die van BMW. Sinds kort richt Juiced Bikes zich op elektrische fietsen in bromfietsstijl met de introductie van de Scorpion, HyperScorpion, en de nieuwe HyperScrambler 2 met dubbele batterij. .

Leave a Comment

Required fields are marked *