Wat zijn de nadelen van elektrische fietsen?

Het is zwaar, wat het moeilijk maakt om op te bergen en erg moeilijk om een heuvel op te trappen als de batterij leeg is, korte levensduur van de batterij en lange oplaadtijd, als je een 10 Ah 36 V-batterij koopt, ben je waarschijnlijk beperkt tot ongeveer 50 km (36 mijl), het dubbele van de prijs van een standaardfiets. T3 wordt ondersteund door zijn publiek. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een affiliate commissie verdienen. Dit is waarom je ons kunt vertrouwen.

Weet je hoe de levensduur van de batterij van je telefoon geleidelijk erger en slechter wordt in de loop van de jaren dat je hem bezit? Natuurlijk doe je dat; dat is een belangrijke reden waarom zoveel mensen hun gsm elke 1-3 jaar vervangen. Welnu, de batterij van je ebike zal precies hetzelfde lot ondergaan. Natuurlijk duurt het langer en het effect zal op korte termijn minder uitgesproken zijn, maar dat komt gewoon omdat een ebike-batterij enorm is in vergelijking met een telefoonbatterij. De meeste e-bike-merken geven een vrij brede interpretatie van hoe ver hun fietsen je brengen als ze volledig zijn opgeladen.

Dit zou geen probleem moeten zijn voor iedereen die dagelijks 10 mijl woon-werkverkeer doet - houd gewoon de batterijmeter in de gaten en laad op zodra je bijvoorbeeld 20% capaciteit hebt. Iedereen die erover denkt om ergens afgelegen op een fietscampingvakantie te gaan, moet zich er veel meer van bewust zijn dat toen de man je een e-bike verkocht met een 'bereik van 50 mijl', hij bedoelde '50 mijl op de laagste ondersteuningsinstelling, met de lichten uit, in optimale weersomstandigheden, zonder al te veel heuvels. Duncan schrijft al bijna 15 jaar over technologie, gedurende die tijd heeft hij elk evenement bijgewoond, behalve dat van Apple, omdat hij op mysterieuze wijze niet voor hen wordt uitgenodigd. Hij heeft alles behandeld, van smartphones tot koptelefoons, tv tot airco en heteluchtfriteuses tot de films van James Bond en obscure anime.

Duncan's huidige opdracht heeft alles te maken met huis en keuken, wat goed is omdat hij een uitstekende kok is, als hij het zelf zegt. Hij behandelt ook fietsen en e-bikes - zoals overmatig cursief gebruiken, dit is een andere passie van hem. Duncan bewerkt ook het golfgedeelte van T3 omdat fuck it, iemand moet. Dave Usher doet echter al het echte werk aan dat stukje.

In zijn lange en gevarieerde lifestyle-tech-carrière is hij een van de weinige mensen die fitnessredacteur is geweest, ondanks dat hij ongeschikt was en autoredacteur voor niet één maar twee websites, ondanks dat hij niet in staat was om te rijden. Hij heeft ook ongeveer 400 stofzuigers en is mogelijk de toonaangevende expert in het VK op het gebied van draadloze stofzuigers, ondanks dat hij beslist rommelig is. Vóór T3 was Duncan muziek- en filmrecensent, werkte voor een tijdschrift over gokken dat een verrassend groot aantal veroordeelde criminelen in dienst had, en vervolgens een tijdschrift genaamd Bizarre dat in wezen Reddit was vóór de uitvinding van Reddit. Er was een lange periode waarin hij in wezen ongeveer 3 jaar lang elke maand het hele T3-tijdschrift schreef.

T3 maakt deel uit van Future US Inc, een internationale mediagroep en toonaangevende digitale uitgever. Het is even of liever gezegd belangrijker om naar de nadelen van iets te zoeken voordat je op zoek gaat naar de voordelen van hetzelfde ding. Dus, wat zijn de nadelen van elektrische fietsen? e-bikes zijn duurder dan standaardfietsen Niet alleen omdat e-bikes enkele extra componenten gebruiken, zoals een e-bike-motor, en een e-bike-batterij, maar alle e-bike-componenten zijn ontworpen om het optimale outputniveau te bereiken door in synergie te werken met zowel door mensen als door de batterij geleverde stroom en geven de beste rijervaring. Nu we beginnen met het afronden van onze discussie over elektrische fietsen, zal het nuttig zijn om een overzicht te geven van enkele van de belangrijkste informatie die we tot nu toe hebben behandeld.

Om dit te doen, zal sectie 9 veel van wat je hebt gelezen samenvatten en het allemaal samenbrengen in een uitgebreide lijst van de voor- en nadelen van het bezitten van een elektrische fiets. Zoals met al het andere in deze kopersgids, zal deze lijst nuttig voor u zijn terwijl u door de wereld van elektrische fietsen navigeert op zoek naar de perfecte fiets. elektrische fietsen kunnen rijders van alle leeftijden, vaardigheden en fysieke vermogens helpen een actiever leven te leiden, maar ze zijn niet perfect. Als u zich bewust bent van de manieren waarop het gebruik van e-bikes ongelooflijk voordelig kan zijn, evenals enkele van de uitdagingen die gepaard gaan met het kopen en gebruiken van een e-bike, wordt u een goed geïnformeerde, slimme consument, klaar om de best mogelijke beslissing te nemen wanneer het tijd is om zelf een e-bike te selecteren en te kopen.

Het grootste nadeel is de hogere prijs en het grotere gewicht. E-bikes zijn op het eerste gezicht erg opwindende machines en er wordt niet nagedacht over hun nadelen. In vergelijking met een standaardfiets zijn elektrische fietsen duurder en iets moeilijker te onderhouden. Daarom, vooral als u niet zo lang wilt opladen en ook thuis geen laadstation hebt, zijn elektrische fietsen mogelijk geen geschikt alternatief voor u.

Het onderhouden en repareren van een elektrische fiets zou niet duurder moeten zijn, hoewel het moeilijk kan zijn om een reparatiespecialist te vinden. Het idee van kostbaar onderhoud en reparatie van elektrische fietsen is geworteld in veel mogelijkheden die zich kunnen voordoen en de prestaties van uw e-bike kunnen beïnvloeden. Er zijn echter enkele plaatsen die verschillende regels hebben die de manier waarop je je elektrische fiets mag gebruiken kunnen beperken of veranderen. Het bouwen van elektrische fietsen vereist het verbranden van kolen of fossiele brandstoffen, en het is bewezen dat dit helemaal niet milieuvriendelijk is.

En hoewel het niet te ontkennen is dat het gebruik van een e-bike een aanzienlijke investering vooraf vereist, is het goede nieuws dat als je eenmaal het geld hebt uitgegeven om een elektrische fiets van hoge kwaliteit te kopen, er relatief weinig kosten nodig zijn om hem te bedienen. Ter vergelijking: je kunt een goede gewone fiets kopen bij een bekende fabrikant voor ongeveer £1.000, en je hebt minstens £1000-£1.500 nodig om een eenvoudige elektrische fiets te kopen. Dus als uw elektrische fiets moet worden gerepareerd, kan dit ernstige problemen met zich meebrengen en kunt u ook moeite hebben om een monteur te vinden die de kennis had om uw fiets goed te repareren. Dus, in tegenstelling tot een rijbewijs voor motoren of auto's, kunnen elektrische fietsen door iedereen worden gebruikt, zelfs als hij of zij nog vrij jong is en nog niet de mogelijkheid heeft om hun rijbewijs aan te vragen.

Daarom zijn elektrische fietsen ook een geweldige manier om zich te verplaatsen voor mensen die geen rijbewijs hebben. Het produceert geen schadelijke emissies in de atmosfeer omdat het op elektriciteit werkt in plaats van vloeibare brandstof. Elektrische fietsen kunnen moeilijker te vervoeren zijn vanwege hun gewicht, vooral als u niet op de begane grond woont. .

Leave a Comment

Required fields are marked *