Waarom falen elektrische fietsen?

De redenen voor het falen zijn net zo gevarieerd als de aangeboden producten en diensten in verband met E-bikes. Als het gaat om meer ernstige verwondingen, is een van de boosdoeners een storing van de voorvork. Maar waarom is dit een van de ergste dingen die op een e-bike kunnen gebeuren? Een defecte voorvork zorgt ervoor dat de rijder met zijn hoofd over het stuur vliegt. Zoals u zich kunt voorstellen, kan dit gemakkelijk leiden tot een dodelijk ongeval of een ongeval met veel zware verwondingen.

De batterij van de eBike werkt niet erg lang. Als je elektrische fiets gewoon niet gaat voordat de schakelaar is ingeschakeld, hoef je je geen zorgen te maken. Afgezien van het niet correct opladen van uw fiets, kan het gebruik van de verkeerde oplader gedurende een lange periode de batterij van uw fiets op de lange termijn verpesten. Dus zijn elektrische fietsen echt gevaarlijk? Nou, ze zijn nauwelijks gevaarlijker dan traditionele fietsen.

Als het een lading vasthoudt, is het probleem uw elektrische fiets - hoogstwaarschijnlijk een kortsluiting in de bedrading van de fiets of de motor. De meeste e-bike-batterijen die in brand vliegen, zijn zelfgemaakt en niet goed onderhouden. Batterijgerelateerde problemen zijn enkele van de meest voorkomende problemen waar de meeste eigenaren van e-bikes regelmatig mee te maken hebben. Hopelijk helpen de tips die ik hierboven heb geschetst je e-bike snel te laten werken - en voor een lange tijd.

Sommige elektrische fietsmodellen gebruiken platte pakketcellen - en het is bekend dat deze opzwellen als ze enige schade oplopen. Veel enthousiastelingen merken op dat de meer kosteneffectieve optie is om de batterij van je e-bike te repareren in plaats van deze alleen of via een professional te vervangen, je kunt de batterij beter laten repareren in plaats van een nieuwe te kopen. Bedrijven ontwerpen batterijen voor elektrische fietsen om betere prestaties te leveren zonder zich zorgen te hoeven maken over opflakkeringen. Eventuele losse verbindingen moeten worden vastgedraaid of gesoldeerd, of er moeten nieuwe connectoren worden aangebracht om ervoor te zorgen dat de elektrische verbinding goed is.

We hebben eerder gezegd dat de grootste reden waarom mensen ongelukken krijgen op elektrische fietsen, is dat ze de verkeerswetten niet volgen. Elektrische storingen kunnen moeilijk te traceren zijn en kunnen inhouden dat de verbinding aan beide uiteinden van elk stuk bedrading wordt gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze goed is gekoppeld aan de connector, en de kabel langs het frame volgen om er zeker van te zijn dat deze niet is doorgesneden, beschadigd of doorgesneden als gevolg van een per ongeluk kloppen of vallen. Velen zijn van mening dat de batterij een van de meest kritieke segmenten van een elektrische fiets is, waarbij de batterij de snelheid en duur van elke fietstocht bepaalt. Begrijp me niet verkeerd; e-bike-batterijen zijn gebouwd om lang mee te gaan - maar ze zijn nog steeds vatbaar voor storingen als ze tijdens hun levensduur niet voldoende worden verzorgd.

Als de tanden van de batterij niet correct zijn uitgelijnd, kan dit de elektriciteitsstroom van de oplader naar de batterij belemmeren.

Leave a Comment

Required fields are marked *