Waarom elektrische fietsen?

Het helpt bij heuvels, hellingen en ruw terrein, waardoor een soepelere rit mogelijk is en de gewrichten worden minder belast. Je kunt ook met meer kracht en precisie rijden dan een gewone fiets. En het zorgt ervoor dat mensen fietsen die anders misschien niet op een traditionele fiets zouden rijden vanwege fysieke pijn en pijn. Ter vergelijking: 30% van de mensen met elektrische fietsen gebruikt ze één keer per dag, terwijl maar liefst 81% er minstens één keer per week mee rijdt.

Dat betekent dat e-bike-gebruikers twee keer zoveel kans hebben als gewone rijders om erop uit te trekken en te rijden. Je kunt een nieuwe e-bike van behoorlijke kwaliteit ophalen vanaf slechts £650, terwijl de onderhoudskosten ongeveer hetzelfde zijn als het besturen van een gewone fiets (voor verbruiksartikelen zoals banden, kettingen en remblokken). Ja, rijden op een e-bike is vergelijkbaar met het rijden op een gewone fiets, maar zodra je de motor inschakelt, zul je merken dat elke keer dat je op de pedalen drukt - afhankelijk van de instelling die je gebruikt - je drie, vier, vijf of misschien zelfs wel 10 pedaalslagen meer voor je geld krijgt. Meer dan 100 miljoen Amerikanen springen op een fiets en maken minstens één keer per jaar een fietstocht.

Sommigen doen het voor de lol, terwijl anderen hun fiets gebruiken om naar het werk te rijden. Maar om welke reden dan ook, er zijn veel mensen die nog steeds aarzelen om op e-bikes te rijden in tegenstelling tot gewone fietsen. Hier zijn 10 redenen waarom e-bikes beter zijn dan traditionele fietsen. Maar als je op een e-bike rijdt in plaats van een gewone fiets, kom je veel sneller van punt A naar punt B.

Met de meeste elektrische fietsen kun je 15 tot 20 mijl per uur bewegen. Zo kom je snel overal waar je heen wilt. Een specifiek onderzoek dat werd uitgevoerd door het Transport Research Laboratory toonde aan dat bijna 50 procent van de mensen met gewone fietsen deze slechts één keer per week gebruikt. Ter vergelijking: meer dan 80 procent van de mensen met e-bikes gebruikt ze eenmaal per week, waarbij ongeveer 30 procent van de mensen ze minstens één keer per dag gebruikt.

Forenzenfietsen zijn er in verschillende stijlen, maar zijn bedoeld om te dienen als praktisch transport. Voor veel consumenten vormen e-bikes een veel kosteneffectiever alternatief voor dure auto's die afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen, of op zijn minst een manier om het aantal auto's op de oprit te verminderen. Veel mensen vinden het leuk dat ze op een e-bike kunnen pendelen zonder al te zweterig te worden op weg naar hun werk, en dat ze minder snel vast komen te zitten in het knarsend autoverkeer. Kortom, elektrische fietsen zijn ongeveer drie keer goedkoper in gebruik dan auto's vanuit het perspectief van de huidige brandstofkosten.

Naast de bedrijfskosten van gebruikers kosten ze ook minder in termen van negatieve externe effecten omdat ze geen plaatselijke vervuiling veroorzaken. E-bikes zijn geweldig, maar auto's ook en zelfs wanneer zelfrijdende elektrische auto's de eigendomskosten vervangen en vervuiling verminderen, zal er nog steeds enorme waarde zijn aan fietsen. En waarom zou u geen geassisteerde cyclus hebben?. Een elektrische fiets, op het meest basale niveau, is een standaardfiets uitgerust met een motor die een boost geeft, ook wel trapondersteuning genoemd.

Batterijen voor elektrische fietsen hebben dus spanning en ampère-uren, en een typisch pakket op dit moment in de VS is 36 volt vermogen met een capaciteit van 10 ampère voor 360 wattuur in totaal. Sindsdien, er is overal in de Verenigde Staten veel vraag naar fietsen en hun neven en nichten met een elektrische motor. Sommige mensen denken ten onrechte dat elektrische mountainbikes je niet in goede conditie brengen zoals gewone fietsen dat wel zullen doen. Na slechts een paar weken een elektrische fiets te hebben gehad, voel je je beter over je algehele gezondheid en werk je jezelf in de beste vorm van je leven.

Als u bijvoorbeeld kniepijn of door inspanning veroorzaakte astma ervaart, kunnen elektrische fietsen de wielersport nieuw leven inblazen. Dat is geen off-base veronderstelling, aangezien elektrische fietsen ook zwaarder zijn dan traditionele fietsen. Er zijn ook krachtigere elektrische fietsen die alleen in aangewezen offroad-gebieden mogen worden gereden. Nou, elektrische fietsen bieden dezelfde grote voordelen als traditionele fietsen, waaronder kostenbesparingen (geen vergunning of verzekering vereist), verbeterd welzijn en verbinding met de gemeenschap.

De toevoeging van een elektromotor aan een van deze configuraties maakt het mogelijk om een dikker frame en bredere banden te gebruiken om hobbels in de weg op te vangen. Het is niet alleen zwaarder, wat meer druk op de banden legt, maar heeft ook veel meer elektrische onderdelen en een motor die ze niet zo gemakkelijk kan repareren. Als je in deze categorie valt, moet je weten dat er zoveel voordelen zijn waarvan je kunt genieten als je een elektrische mountainbike gaat gebruiken in plaats van een traditionele fiets. Dit klinkt waarschijnlijk als een wedstrijd, maar ik probeer pedaalfietsen niet tegen elektrische fietsen te plaatsen.

Ik vind elektrische fietsen opmerkelijk omdat ze het menselijk lichaam en de geest complimenteren terwijl ze ons met anderen verbinden. Het toevoegen van een elektromotor aan een mountainbike is logisch voor iemand die de sensatie van downhill rijden wil ervaren, maar misschien niet de conditie heeft om de slopende bergopwaartse slog aan te kunnen. .

Leave a Comment

Required fields are marked *