Waar worden elektrische fietsen geproduceerd?

E-bikemotoren zelf worden gebouwd in China, batterijcellen worden geproduceerd in Korea, Japan en China, remmen worden gemaakt in Taiwan, enz. Wat het bedrijf niet zelf bouwt, het specificeert zichzelf. elektrische fietsen worden bijna overal ter wereld gemaakt. De toplanden voor de productie van elektrische fietsen zijn China, Italië, Zuid-Korea, Taiwan, India, Japan, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Frankrijk, Australië, Canada, Verenigd Koninkrijk, België, Denemarken, Nederland, Noorwegen, Spanje, Mexico, Oostenrijk en Brazilië.

Omdat elektrische fietsen steeds populairder zijn geworden, openen er elk jaar veel nieuwe fabrieken om aan deze grote vraag te voldoen. Rad Power Bikes heeft onlangs een aantal grote financiering en investeringen ontvangen en wil fietsen gaan produceren in Noord-Amerika en Europa. Er komt veel meer kijken bij het hebben van een bedrijf dat elektrische fietsen verkoopt in de VS dan alleen waar de fietsen worden gemaakt. Dus ook al zijn veel van de componenten elders ontworpen - onze unieke middenmotor, bijvoorbeeld, is ontworpen in Italië, het grootste deel van de productie en assemblage van onze elektrische fietsen gebeurt in Azië.

Rad Power Bikes heeft de direct-to-consumer benadering gebruikt om een van de best verkochte e-bikemerken in de VS te worden. Waar Electric Bike Company zich op heeft gericht, is het maken van op maat gemaakte elektrische fietsen in cruiserstijl die in de VS worden gemaakt, rechtstreeks vanuit hun fabriek in Costa Mesa, CA. Hun team van ingenieurs en monteurs test al hun verschillende elektrische fietsen met de hand om er zeker van te zijn dat elke e-bike die ze produceren goed is gemaakt. Het bevat een accubak waarin ook de controller en bedrading zijn ondergebracht, en wikkelt zich om de onderbuis van de fiets om gecentraliseerd op de fiets en uit de weg te blijven.

Die bouwers ontvangen de inkooporders van de front office van Electric Bike Company, compleet met een aantal aanpassingsopties die aan elke klant worden aangeboden, en beginnen vervolgens de fiets vanaf de grond af te bouwen, te beginnen met het kale frame. De beslissing om al dan niet een elektrische fiets aan te schaffen, komt echt neer op wat voor soort rijden je doet. Het is geen verrassing dat de vraag naar elektrische fietsen blijft stijgen, gezien hoe handig deze voertuigen kunnen zijn. Gemaakt van premium componenten en aangedreven door Bosch, deze fiets is gemaakt voor algemeen woon-werkverkeer en weekendtrips.

De meeste fietsmerken die u tegenwoordig kent - zelfs als de bedrijven die ze verkopen U. Hoewel Electric Bicycle Company bijvoorbeeld geen eigen elektronische snelheidsregelaars bouwt (het apparaat dat stroom tussen de batterij en de motor koppelt), hebben ze de controllers vervaardigd volgens hun exacte specificaties, inclusief het ontwerpen van de draadlengtes en connectoren om uniform te zijn over hun hele lijn. Na indruk te hebben gemaakt op Tektro met zijn professionele assemblageproces, verleende Tektro Electric Bike Company het recht om Tektro's eigen remmen lokaal te monteren.

Leave a Comment

Required fields are marked *