Waar worden elektrische fietsen gemaakt?

E-bikemotoren zelf worden gebouwd in China, batterijcellen worden geproduceerd in Korea, Japan en China, remmen worden gemaakt in Taiwan, enz. Wat het bedrijf niet zelf bouwt, het specificeert zichzelf. elektrische fietsen worden bijna overal ter wereld gemaakt. De toplanden voor de productie van elektrische fietsen zijn China, Italië, Zuid-Korea, Taiwan, India, Japan, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Frankrijk, Australië, Canada, Verenigd Koninkrijk, België, Denemarken, Nederland, Noorwegen, Spanje, Mexico, Oostenrijk en Brazilië.

Omdat elektrische fietsen steeds populairder zijn geworden, openen er elk jaar veel nieuwe fabrieken om aan deze grote vraag te voldoen. De Verenigde Staten zijn niet traag geweest om aan boord van de kar voor elektrische fietsen te springen; landen als China, Duitsland, Japan, Frankrijk en Zuid-Korea domineren ook deze markt. Ze bieden momenteel een uitgebreide lijn elektrische fietsen, waaronder Verve+ 2, Verve+3, Allant+ 7, Powerfly 5 en Domane+. Ze hebben een aantal geweldige elektrische fietsen die eruit zien alsof er veel talent in het vakmanschap is gestoken.

Als je niet zeker weet of je het leuk zult vinden om op een e-bike te rijden, begin dan met een van de meer budgetopties, of ga gewoon naar je plaatselijke fietsenwinkel en maak er een gratis proefrit. Elke fiets wordt volledig gemonteerd en gereden op een indoor testbaan, waarna de fiets wordt ingepakt voor optimale verzending en eenvoudige montage. Elektrische fietsen begonnen als mountainbikes, maar nu zijn ze geëvolueerd tot iets veel nuttiger. Maar door zoveel mogelijk van het proces lokaal in Californië uit te voeren, heeft Electric Bike Company de zwakke punten kunnen wegnemen die normaal gesproken worden aangetroffen op goedkopere geïmporteerde e-bikes.

De meeste fietsmerken die u tegenwoordig kent - zelfs als de bedrijven die ze verkopen U zijn. En hoewel die prijs redelijk midden op de weg lijkt, overtreft de kwaliteit van deze fietsen de prijs ver. Of het nu gaat om rijafstand, leeftijd, fitnessniveau, steile heuvels of tijd, veel mensen kiezen ervoor om niet te fietsen voor hun dagelijkse routines. Dat stelt hen in staat om hun eigen keuze van dubbelwandige velgen en Sapim-spaken te gebruiken om kwaliteitswielen te bouwen die jaren meegaan (en Electric Bike Company helpen zulke lange garanties te bieden).

Ik zit nu al meer dan 20 jaar in de fietsindustrie en ik kan je vertellen dat hoewel een merk voor elektrische fietsen in de VS is gevestigd, de elektrische fietsen van dat merk niet altijd in de VS worden gemaakt. Nu ik zelf een e-bike van Electric Bike Company heb ontvangen, kan ik zeggen dat het zonder twijfel de best verpakte e-bike is die ik ooit heb gezien. Rad Power Bikes heeft de direct-to-consumer benadering gebruikt om een van de best verkochte e-bikemerken in de VS te worden. Opvouwbare fietsframes bieden meestal snelle toegang tot de batterij en aandrijfcomponenten, omdat ze kunnen worden opgevouwen om ruimte te besparen.

Leave a Comment

Required fields are marked *