Waar worden e-bikes geproduceerd?

E-bike-motoren zelf worden gebouwd in China, batterijcellen worden geproduceerd in Korea, Japan en China, remmen worden gemaakt in Taiwan, enz. Wat het bedrijf niet zelf bouwt, specificeert het zichzelf. E-bikes %26 fietsen aangepast aan jou tillen je ritten naar een hoger niveau. Download hier onze app Hallo jongens, Dustin hier, CEO van Sixthreezero.

Vandaag gaan we de vraag beantwoorden waar worden elektrische fietsen gemaakt. Harley Davidson is op de markt gekomen met een elektrische fiets. Het is mogelijk dat er in de nabije toekomst meer productie van elektrische fietsen zal zijn in de VS. Ik ben er eigenlijk zeker van dat er.

Maar vanaf vandaag kan ik je niet met honderd procent zekerheid vertellen dat elektrische fietsen in de VS worden gemaakt,. Maar vooral, de meeste, zou ik zeggen ergens rond 90% of meer van de volledig elektrische fietsen in de VS, S. Zijn gemaakt, zoals ik al zei, China, Vietnam, Cambodja, maar het is een veranderend landschap. En we zien op dit moment veel dingen uit China komen en naar verschillende landen verhuizen.

Taiwan is dus ook een ander heel belangrijk land. Dus China, Taiwan, Vietnam, Cambodja, voornamelijk de leveranciers van elektrische fietsen aan de VS,. Dat gezegd hebbende, worden er ook veel elektrische fietsen geproduceerd in Europa. De meeste Europese fietsfabrieken of de meeste e-bikes die in Europa worden geproduceerd, worden in Europa geleverd.

De fietsmarkt is erg belangrijk voor Europa. En dus hebben ze ook mandaten over het aantal importen dat van buiten het land kan binnenkomen. Dus eigenlijk Oost-Europa, en Spanje, nu ik het ook weet, zijn er fabrieken voor elektrische fietsen in heel Europa, die Europa bevoorraden. Nu kunnen er ook enkele elektrische fietsen in de VS worden geïmporteerd.

Het enige is dat ze zeker duurder zullen zijn, maar als je op zoek bent naar de hoogste kwaliteit of zoiets, niet in Azië gemaakt, dan is dat een optie om te proberen fietsen te vinden die buiten Europa zijn geproduceerd. Maar nogmaals, dat zullen vooral de hogere prijs zijn, en nogmaals, in de VS. Nu zijn er ook fabrieken in Zuid-Amerika voor elektrische fietsen. Voor Mexico geloof ik daar misschien, maar het is ook belangrijk om te onthouden dat veel van de componenten zelfs vanuit Azië in Mexico worden geïmporteerd.

Er zijn ook fabrieken voor elektrische fietsen in India, maar niet zoveel. Tot op de dag van vandaag is de primaire productie voor elektrische fietsen buiten Azië, zoals ik al zei. En dit is een steeds veranderend landschap. Ik geloof dat we in de loop van de komende 1, 2, 3, 4, 5 jaar de productie in de VS zullen zien, we een afname zullen zien in Azië, en we kunnen steeds meer uit Europa zien komen omdat die markt echt explodeert, mogelijk meer uit India of Mexico.

Dus ik hoop dat dat de vraag beantwoordt. Als je op zoek bent naar een elektrische fiets, bekijk dan de elektrische fietsen op onze website. We hebben talloze verschillende kleuren, verschillende motoropties, trapondersteuning en gasklep. En we geloven dat we de beste kleurenpaletten voor e-bikes op de markt hebben.

Doe ook de body fit-quiz op onze website. Ons gepatenteerde algoritme past je perfect op een fiets voor je lichaam en je leven. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar vragen beantwoorden, duurt slechts een minuut of twee. En daarnaast hebben we een retourbeleid van 365 dagen.

Dus als je je fiets niet binnen 365 dagen leuk vindt, stuur hem dan terug, zonder vragen te stellen, geen geld uit je zak. En tot slot, maak deel uit van onze communities, onze Sixthreezero Pedalers Facebook-groep en we hebben een Sixthreezero-app. Elektrische fietsen worden bijna overal ter wereld gemaakt. De toplanden voor de productie van elektrische fietsen zijn China, Italië, Zuid-Korea, Taiwan, India, Japan, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Frankrijk, Australië, Canada, Verenigd Koninkrijk, België, Denemarken, Nederland, Noorwegen, Spanje, Mexico, Oostenrijk en Brazilië.

Omdat elektrische fietsen steeds populairder zijn geworden, openen er elk jaar veel nieuwe fabrieken om aan deze grote vraag te voldoen. Na indruk te hebben gemaakt op Tektro met zijn professionele assemblageproces, verleende Tektro Electric Bike Company het recht om Tektro's eigen remmen lokaal te monteren. Electric Bike Company uit Newport Beach nodigde me uit in de fabriek ten zuiden van Los Angeles om zelf te zien wat er nodig is bij het bouwen van hoogwaardige, in Amerika gemaakte elektrische strandcruisers. In feite, het was het doel om dit soort transporthulp naar Zuid-Afrika te brengen, waardoor Sean bijna tien jaar geleden oorspronkelijk geïnteresseerd raakte in elektrische fietsen, en dus een passende manier zou zijn om de cirkel rond te maken tijdens zijn reis door de wereld van het ontwerpen en produceren van elektrische fietsen.

Ze hebben een aantal modellen met een zeer lage stap die geweldig kunnen zijn voor iemand met kortere benen of moeite hebben om zijn been over de fiets te zwaaien. Mijn belangrijkste doel van deze hele site is om je op een e-bike te laten rijden en deze te gebruiken voor dagelijks vervoer. Kijk maar eens naar de op maat gemaakte banden die Electric Bike Company heeft ontworpen, hieronder weergegeven in vergelijking met andere hoogwaardige banden die ze hebben getest. Dus als je net als ik bent en je e-bike volledig wilt laden, bekijk dan een van de drie modellen die ze dragen.

Of het nu gaat om rijafstand, leeftijd, fitnessniveau, steile heuvels of tijd, veel mensen kiezen ervoor om niet te fietsen voor hun dagelijkse routines. Liefhebbers van elektrische scooters en elektrische fietsen; Boyueda diehard fans; fans van samebike, jinghma, lankeleisi-bikes. Ik weet niet wanneer de eerste elektrische fietsen van Giant uitkwamen, voor zo'n groot bedrijf is het moeilijk om een deel van deze informatie te vinden. Wanneer je klaar bent om een elektrische fiets te kiezen met Outrider USA (ze geven eigenlijk de voorkeur aan „elektrische ATV”, wat echt is wat deze zijn), kies je een basismodel en kun je het van daaruit aanpassen.

Hun team van ingenieurs en monteurs test al hun verschillende elektrische fietsen met de hand om er zeker van te zijn dat elke e-bike die ze produceren goed is gemaakt. Rad Power Bikes heeft onlangs een aantal grote financiering en investeringen ontvangen en wil fietsen gaan produceren in Noord-Amerika en Europa. .

Leave a Comment

Required fields are marked *