Regenereren elektrische fietsen?

Regeneratief remmen is een functie die de batterij oplaadt wanneer de remmen worden ingedrukt. Alle e-bikes van Rad Power Bikes met een motor met directe aandrijving hebben deze functie. De RadCity 4, RadCity Step-Thru 3 en RadWagon 3 hebben een motor met directe aandrijving die regeneratief remmen mogelijk maakt. Alle fietsen uit de Rad-serie van Rad Powered Bikes hebben regeneratief remmen.

Regeneratief remmen is zeldzaam op elektrische fietsen vanwege de extra complexiteit die wordt toegevoegd bij het toevoegen van dergelijke remmen aan elektrische fietsen. Samen met deze extra complexiteit komen veel hogere kosten met zich mee. De e-bikes maken allemaal gebruik van de Zehus Gen2 elektrische fietsaandrijving met een achternaafmotor die regeneratief kan remmen. Regeneratief remmen verwijst naar het proces dat door e-bikes wordt gebruikt om kinetische energie om te zetten in elektrische lading die door de batterij wordt gebruikt.

De huidige technologieniveaus, evenals snelheden en gewichten van elektrische fietsen, maken het niet mogelijk om regeneratief remmen effectief te gebruiken op e-bikes. Deze specifieke hub is gemaakt door Grin Technologies en MAC Motors en is voor meer doe-het-zelvers en ebike-kits. Met het toegenomen aantal mensen dat op e-bikes rijdt, denken rijders nu op een meer onafhankelijke manier na over het beheer van de batterijcapaciteit en het bereik - en op een gegeven moment gaat dat gedachte-experiment over stroomregeneratie en de vraag of elektrische fietsen opladen wanneer je trapt. Cooper Bikes is de tweewielerdivisie van Cooper Car Company, de oorspronkelijke ontwerper van de Mini Cooper, zelf een segment van BMC's iconische Mini.

Wanneer je remt tijdens het rijden op je elektrische fiets en vertraagt, is er veel kinetische energie die kan worden gebruikt om de batterij van je fiets op te laden. De stijgende populariteit van de beste elektrische fietsen lijkt een golf van nieuw energiebewustzijn onder fietsers te hebben veroorzaakt, en er worden veel vragen gesteld, met betrekking tot alles wat je moet weten over elektrische fietsen. Om dit uit te drukken in het oplaadnummer van de batterij, als je 10 volledige remacties uitvoert tijdens het hele parcours en de regeneratieve rem werkt perfect, krijgt de fietsaccu slechts 1,75% laadtoename. Deze kosten van de onderdelen en arbeid die nodig zijn om deze elektrische fietsen met regeneratieve remmen te maken, vallen allemaal op de consument met het enorme prijskaartje.

Voordat je een elektrische fiets koopt omdat je vriend er een heeft, zijn er verschillende dingen die je de tijd moet nemen om te leren. Elke rijder die een e-bike heeft getrapt, zal bekend zijn met hoe de elektrische ondersteuning wordt in- en uitgeschakeld, indien nodig. Cooper Bikes, het bedrijf achter de Mini Cooper-auto, heeft zojuist vier nieuwe elektrische fietsmodellen onthuld die de tweede generatie e-bikes van het merk vormen. Zoals BikeRadar (opent in nieuw tabblad) meldt, heeft Cooper Bikes (opent in nieuw tabblad) (de fietstak van de Cooper Car Company) hetzelfde type kinetisch energieterugwinningssysteem geïmplementeerd dat wordt gebruikt in de autosport.

Elk onderdeel van een Stealth elektrische fiets, van de naafmotoren met hoog koppel tot de zware CroMoly monocoque-frames, is ontworpen voor een lange levensduur en extreme duurzaamheid. De manier waarop elektrische fietsen zijn ontworpen, neemt uw trapinput en verandert deze in voorwaartse beweging, net als een niet-gemotoriseerde fiets, en de motor voegt een ondersteuningsniveau toe op basis van uw vermogen en gekozen ondersteuningsinstelling. Aan de andere kant, als u uw elektrische fiets gebruikt voor uw dagelijkse woon-werkverkeer door de stad, kunt u veel meer uit de regeneratieve remtechnologie halen.

Leave a Comment

Required fields are marked *