Merknamen voor elektrische fietsen?

Schwinn, met zijn pakkende naam, kan zeker elke e-bike-liefhebber voor zich winnen. In feite verbaast het generaties fietsers sinds 1895 toen het werd opgericht in Chicago, Illinois. Schwinn heeft inderdaad genoeg jaren (zo niet eeuwen) om het te ondersteunen. Het is moeilijk om te twijfelen aan een bedrijf dat zo lang meegaat, vooral gezien de fietskennis die het gedurende een lange periode van gebruik heeft opgebouwd.

Buzz Bikes is een e-bikefabrikant uit Dayton, Ohio. Het maakt deel uit van United Wheels, een wereldwijde holdingmaatschappij die ook eigenaar is van Niner, Huffy, Batch, Royce Union en Allite. Stadsfietsen, Touring %26 Hybrid, Bakfietsen Mountainbikes, Speedfietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybrid, Racefietsen Mountainbikes, Speedfietsen, Speciale fietsen, Stadfietsen, Touring %26 Hybrid, Racefietsen Mountainbikes, Speedfietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybrid Mountainbikes, Speedfietsen, Speciale fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride mountainbikes, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride, Bakfietsen Mountainbikes, Speedfietsen, Speciale fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride, Bakfietsen. Hier vindt u informatie over zowel fabrikanten die alleen e-bikes maken als over degenen die naast hun elektrische modellen andere soorten fietsen maken.

U kunt kiezen tussen elektrische modellen met volledige vering en hardtail die bedoeld zijn voor serieus mountainbiken of recreatief offroad-fietsen. Bedrijven zoals electric bike Company en Outrider maken hun eigen frames en assembleren hun fietsen in de VS, maar sommige componenten zijn afkomstig uit andere landen. Niet verwonderlijk, want het bedrijf bestaat al sinds 1974 en heeft ongetwijfeld enorme kennis opgedaan over benodigdheden voor fietsontwerp, inclusief elektrisch, in die tijdspanne. Hun assortiment bestaat momenteel uit vier verschillende elektrische fietsen, perfect voor verschillende soorten pendelaars.

Rocky Mountain is een MTB-specifiek merk, met uitzondering van een paar gravel- en adventure drop-barfietsen. Brompton staat bekend om het maken van betrouwbare vouwfietsen, maar wat voor sommigen als een verrassing zou kunnen komen, is dat ze ook elektrische fietsen maken. We houden van en rijden op allerlei soorten fietsen, dus je vindt er artikelen en gidsen met betrekking tot weg-, berg-, hybride, grind-, elektrische en andere soorten fietsen. Schwinn heeft een enorme reeks elektrische en niet-elektrische fietsen die geschikt zijn voor beginners en halfgevorderde rijders.

Het is een van de beste merken voor elektrische fietsen voor iedereen die op zoek is naar betaalbare e-bikes die prioriteit geven aan comfort en bruikbaarheid. Wing Bikes is een bedrijf dat al een paar jaar bestaat, en ze hebben hun plaats in de wereld van elektrische fietsen veiliggesteld. Specialized is ongetwijfeld het e-bikemerk dat in de VS moet verslaan, aangezien het een van de grootste fietsbedrijven is die in het genoemde land actief zijn. Dit zijn klasse 1 en klasse 3 e-fietsen aangedreven door Mahle, Bosch, Ebikemotion en Shimano elektromotoren en batterijen.

Het bedrijf biedt voornamelijk mid-range en high-end elektrische fietsen aan, maar er zijn ook een paar niet-elektrische modellen om uit te kiezen. Vooral hun XDURO-modellen laten echt zien waar een puur elektrische mountainbike om draait. Hun assortiment heeft verschillende bromfietsen en om het in evenwicht te brengen, bieden ze verschillende klassiek ogende elektrische fietsen aan.

Leave a Comment

Required fields are marked *