Lijst met merken elektrische fietsen?

Volledige lijst van merken elektrische fietsen AddMotor, Ancheer, Amego, Aostirmotor, Aventon, Batch, Bee Cool Bikes, Benelli. Tegenwoordig maakt Cannondale enkele van de beste fietsen ter wereld, waaronder e-bikes. Het assortiment elektrische fietsen bestaat uit e-road-, e-fitness-, e-mountain-, e-urban- en e-touring-modellen. Dit zijn klasse 1 en klasse 3 e-fietsen aangedreven door Mahle, Bosch, Ebikemotion en Shimano elektromotoren en batterijen.

Stadsfietsen, Touring %26 Hybride, Bakfietsen Mountainbikes, Speedfietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybrid, Racefietsen Mountainbikes, Speedfietsen, Speciale fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride, Racefietsen Mountainbikes, Speedfietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybrid Speed fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride mountainbikes, Speedfietsen, Speciale fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride mountainbikes, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride, Bakfietsen Mountainbikes, Speedfietsen, Speciale fietsen, Stadsfietsen, Touring %26 Hybride, Bakfietsen. Orbea is vooral bekend om zijn krachtige niet-elektrische fietsen, maar het biedt ook een benijdenswaardige elektrische line-up. Het merk heeft een consumentgericht bedrijfsmodel waarmee het zijn fietsen tegen een betaalbare prijs kan verkopen. Huffy staat vooral bekend om zijn pendelaars, maar verrassend genoeg produceren ze ook een vrij breed assortiment elektrische fietsen.

Alle volgende fietsfabrikanten bieden eBikes aan met in de fabriek geïnstalleerde aandrijfsystemen van Bosch. Gazelle maakt hoogwaardige fietsen in Nederlandse stijl die bedoeld zijn voor woon-werkverkeer, stadsritten en fitnessdoeleinden. Brompton staat bekend om het maken van betrouwbare vouwfietsen, maar wat voor sommigen als een verrassing zou kunnen komen, is dat ze ook elektrische fietsen maken. Het kan dus voor velen een verrassing zijn dat ze zelfs high-end fietsen aanbieden (inclusief elektrische fietsen).

Schwinn heeft een enorme reeks elektrische en niet-elektrische fietsen die geschikt zijn voor beginners en halfgevorderde rijders. Liefhebbers van elektrische scooters en elektrische fietsen; Boyueda diehard fans; fans van samebike, jinghma, lankeleisi-bikes. Het bedrijf is gevestigd aan de voet van de North Shore-bergen van Vancouver, waardoor het toegang heeft tot de perfecte speeltuin om zijn trailfietsen te testen en te ontwikkelen. Rocky Mountain is een MTB-specifiek merk, met uitzondering van een paar gravel- en adventure drop-barfietsen.

Veel fietsmerken produceren niet hun eigen product, maar importeren en hernoemen fietsen die door anderen zijn vervaardigd, soms ontwerpen ze de fiets, specificeren de uitrusting en zorgen voor kwaliteitscontrole. Wilier is een bekende Italiaanse fabrikant wiens fietsen bekend staan als krachtig en wendbaar, dus het zou geen grote verrassing moeten zijn, dat er zelfs enkele elektrische fietsen in hun assortiment staan.

Leave a Comment

Required fields are marked *