Kun je op elektrische scooters rijden op de weg in New York?

Elektrische scooters E-scooters zijn toegestaan in NYC. U mag geen e-scooter besturen die hoger is dan 15 MPH. E-scooters mogen worden gereden op fietspaden en op straten met snelheidslimieten niet hoger dan 30 MPH. Een e-scooter heeft een stuur en een vloerplaat of stoel.

U kunt hem niet sneller bedienen dan 15 km/u. U mag op een e-scooter rijden op fietspaden en op straten met snelheidslimieten van 30 mph of minder. De stad die je het gevoel geeft dat je in een film zit. Slenteren door Manhattan, naar de wolkenkrabbers staren te midden van de hoipolloi en het geroezemoes van het dagelijks leven is iets dat je nooit zult vergeten, of je hier nu woont of gewoon op bezoek bent, En als er ooit een plek was waar micromobiliteit de oplossing is om door drukke stadsstraten te navigeren, NYC is het.

De e-scooter is een briljant alternatief voor de metro, vooral in tijden van de coronapandemie waar je misschien afstand wilt houden, E-scooters zijn toegestaan in NYC. Er zijn tal van plaatsen om elektrische scooters te kopen of te huren, en op het moment van schrijven is het legaal om ze te gebruiken, hoewel er beperkingen zijn. Wetgevers in New York City maakten zich zorgen dat persoonlijke elektrische voertuigen nog meer verkeerscongestie zouden kunnen veroorzaken, hoewel gegevens suggereren dat het tegenovergestelde waar is. Volgens andere bepalingen in de overeenkomst worden elektrische scooters beperkt tot een maximale snelheid van 15 km/u en moeten rijders van 18 jaar of jonger een helm dragen.

Een bezoek aan Fluidfreeride op 216 Frost St, Brooklyn, NY 11211, VS (alleen op afspraak) zorgt ervoor dat u geweldige klantenservice en een breed scala aan e-scooters krijgt om uit te kiezen. Volgens de voertuig- en verkeerswet worden 125 fietsen met elektrische ondersteuning en scooters met elektrische ondersteuning niet als motorvoertuigen beschouwd. Met een mechanische achtergrond en praktische ervaring met meer dan 150 persoonlijke elektrische voertuigen, is Strobel een van de toonaangevende specialisten in de PEV-scene. Zogenaamde elektrische fietsen met trapondersteuning en elektrische voertuigen die als bromfietsen werden geclassificeerd, zoals die gehuurd via Revel, waren al toegestaan.

De e-scooter is een briljant alternatief voor de metro, vooral in tijden van de coronapandemie waar je misschien afstand wilt houden. Elektrische scooters zijn de afgelopen drie jaar van start gegaan in tientallen steden, waaronder San Francisco, Atlanta en Washington. Dit heeft forenzen in een moeilijke positie gebracht en meer mensen geïnspireerd om e-scooters en fietsen mee te nemen naar het werk. Maar om zoveel mogelijk uit je reis te halen, zal de optie om fietsen te delen met Citi Bike of een elektrische scooter Uber de hele dag verslaan.

Nu, zolang ze zich houden aan de verplichte helmwetten en andere voorschriften, zijn allerlei soorten New Yorkers vrij om zich te verplaatsen op e-bikes of elektrische scooters, zonder bang te hoeven zijn hard te worden aangepakt door wetshandhaving. Er moet ook rekening worden gehouden met de algehele staat van de e-scooter en het is onvermurwbaar dat experts ze doornemen voordat ze op de markt worden gebracht. Eerder was er veel verontwaardiging van de gemeenschap van immigrantenvoedselbezorgers van de staat, die vaak e-bikes of elektrische scooters gebruiken als hun primaire vervoersmiddel. Er zijn honderden kilometers fietspaden in New York City, allemaal ontworpen met de bedoeling om rijders veilig te houden.

Leave a Comment

Required fields are marked *