Kun je handmatig trappen op een elektrische fiets?

De meeste e-bikes op de huidige markt bevatten pedalen die u kunt gebruiken in combinatie met of los van het gaspedaal. Het is de krachtondersteuning die eBikes voor sommige rijders een voordeel geeft ten opzichte van een traditionele fiets. De grootste factor die bijdraagt aan uw bereik is of u trapt of gewoon een gashendels gebruikt zonder te trappen, samen met welk ondersteuningsniveau u gebruikt. Cynergy E-bikes is een groot voorstander van de synergie die het resultaat is van het combineren van menselijke pedaalkracht met elektrisch vermogen, dus we vertellen je het verwachte bereik als je beide doet.

Met ontspannen trappen verwacht je 22-50 mijl op één lading voor de meeste e-bikes. In sommige gevallen ga je zelfs nog verder. We hebben fietsen die meer dan 80 mijl halen na één keer opladen. Het bereik wordt ook beïnvloed door de batterijcapaciteit, de heuvels, de wind en uw grootte.

Veel elektrische fietsen trappen gemakkelijk als gewone fietsen. U kunt het bereik dus nog verder uitbreiden door weinig of geen stroom te gebruiken op vlakke oppervlakken en bergafwaarts. Enkele modellen elektrische fietsen bevatten een functie om de batterij op te laden, meestal tijdens het remmen. Hoewel het prijskaartje minimaal is in vergelijking met veel andere elektrische fietsen, kan deze kleine man nog steeds met hen concurreren op het gebied van snelheid.

Een andere manier om uw fiets te gebruiken, is door de volledig handmatige modus te gebruiken om een deel van de weg naar huis te reizen om een kleine training te krijgen voordat u de batterij inschakelt en een van de andere twee modi te gebruiken om u de rest van de weg naar huis te brengen. Met dit gezegd, de laatste keer dat ik op een elektrische fiets reed, draaide ik de trapondersteuning op 0 zodat ik geen hulp van de motor zou krijgen. Hieronder vindt u een shortlist van enkele elektrische fietsen op de markt die u handmatig kunt gebruiken om de levensduur van de batterij te verlengen of om een andere reden. Als algemene regel kun je de elektrische fiets naar handmatig schakelen door de batterij uit te zetten, ook zijn er meer opties om over te schakelen naar handmatig.

Het maakt niet uit hoe je het berekent, hoewel een e-bike elektriciteit gebruikt die mogelijk afkomstig is van fossiele brandstoffen, de hoeveelheid CO2 die wordt uitgestoten in vergelijking met een auto is minuscuul. Als je erover nadenkt, zijn elektrische fietsen meestal gewone traditionele fietsen met een kleine motor en batterij eraan. Elektrische fietssystemen hebben doorgaans een aantal verschillende ondersteuningsniveaus die u via een knop kunt selecteren, meestal op uw stuur of de bovenbuis. Feit is dat de overgrote meerderheid van elektrische fietsen kan worden gebruikt terwijl de batterij leeg of leeg is.

Dit alles om te zeggen, over het algemeen kost het meer werk om op een elektrische fiets te trappen als je niet wordt bijgestaan door de motor. Dit is nog een ander belangrijk element van de e-bike waar je opzettelijk over moet zijn wanneer je investeert in een kit om je eigen elektrische fiets te bouwen. Houd er rekening mee dat het moeilijker zal zijn om te trappen dan een traditionele fiets, want als je het elektrische systeem niet gebruikt, heb je nu het extra gewicht van het gemotoriseerde systeem dat tegen je vecht. De voordelen van deze methode zijn dat je het handmatige systeem van de fiets start met behoud van de snelle conversie naar het trapondersteuningssysteem als je het op elk moment nodig hebt.

Leave a Comment

Required fields are marked *