Is het gemakkelijk om van een elektrische fiets te vallen?

Als je je voeten kunt pakken. Je hele lichaamsgewicht, plus het momentum van je val, zal ernstige schade aan je handen toebrengen. De beste manier om te vallen is om de kracht van de impact over een groter oppervlak te verspreiden, zoals je rug of je zij. Als je je voeten vrij kunt krijgen van je pedalen, kunnen je benen en voeten de impact veel beter absorberen dan je handen.

E-bikes zijn de laatste jaren erg populair geworden. Hoewel ze erg populair zijn, blijft de mogelijkheid om van een fiets te vallen en blessures op te lopen hetzelfde. Dit verwijst vooral naar het mountainbike-ongeluk met hoge snelheid en de verwondingen die daaruit kunnen voortvloeien. Hoewel de e-bike een geweldige rit biedt, wordt er altijd aangeraden om veilig te zijn en ongevallen te voorkomen.

Er kunnen echter nog steeds ongelukken gebeuren en er is zeker iets dat u eraan kunt doen. Op een gegeven moment kunnen we allemaal van onze mountainbikes vallen tijdens het mountainbiken. Als gevolg hiervan zijn er veel dingen die u kunt doen om een crash te voorkomen. In dit bericht delen we 4 tips over hoe je veilig en blessurevrij kunt blijven als je van een mountainbike valt.

Ik heb ongeveer eens in de 14 maanden een vervelende val. Wat me echt irriteert, dit gebeurde op een simpele bocht, waarbij de grond me net opgaf. Hoe vaak overkomt het jou? De snelheid van de elektrische fietsen is hoger dan de gewone, wat betekent dat als je valt, de kracht sterker zal zijn. Om te beginnen, waardeer het feit dat een elektrische fiets in feite een tussenproduct is van een gewone fiets en een gewone motor.

Voordat je een elektrische fiets koopt omdat je vriend er een heeft, zijn er verschillende dingen die je de tijd moet nemen om te leren. Nu de belangstelling voor en de verkoop van elektrische fietsen met pedaalondersteuning tijdens de pandemie enorm steeg, delen die vragen een groeiende urgentie. Een van de belangrijkste dingen om te oefenen tijdens het leren fietsen, is hoe je kunt vallen zonder het risico op ernstig letsel. Begin altijd met een lagere elektrische versnelling (ECO of zelfs UIT) en accelereer dan geleidelijk naarmate u sneller wordt.

Een groot deel van de ongevallen en gevaren in verband met een elektrische fiets kan worden vermeden door hem gewoon op de juiste manier te gebruiken, d.w.z. het is waar dat bepaalde gevaren specifiek verband houden met elektrische fietsen, net zoals er specifieke gevaren zijn verbonden aan andere uitvindingen. Een van de belangrijkste en moeilijkste dingen bij het leren vallen van een fiets, is het aangeboren instinct te beteugelen om je handen te gebruiken om je schrap te zetten tegen vallen. Te veel gasbediening of starten vanuit een hoge elektrische versnelling vanuit een doodlopende stop is een van de grootste oorzaken van kleine ongevallen met betrekking tot e-bikes.

Hoewel men de gevaren die gewoonlijk gepaard gaan met elektrische fietsen niet mag vergeten, mogen deze gevaren geen belemmering vormen voor het gebruik ervan. Dit betekent dat leren vallen kan voorkomen dat er ernstige verwondingen van de fiets optreden, en dat vergt oefening. Evenzo hebben sommige rijders de neiging om domme dingen te doen met hun elektrische fiets, zoals te hard rijden, wat ernstige ongelukken veroorzaakt. Aan de andere kant kunnen e-bikes echter ook bepaalde voordelen bieden die een elektrische fietstocht leuker en leuker kunnen maken.

Degenen die zeggen dat het erop kan wijzen dat het pedalen heeft, en de fabrikant noemt het een elektrische fiets.

Leave a Comment

Required fields are marked *