Hoe snel gaat een elektrische fiets van 48v 1000w?

De topsnelheid is 30 MPH met de luchtweerstand die het fietsstoeltje %26 aanhanger genereert. Over het algemeen kan een 48v 1000w elektrische fiets gemiddeld oplopen tot 38 km/u, waarbij het verwachte bereik tijdens het rijden op topsnelheid tussen de 10 en 12 mijl ligt. Gazelle maakt alleen fietsen van klasse 1 en 3.Wanneer de e-bike 28 km/u bereikt, wordt de motorondersteuning verlaagd totdat een snelheid van 28 km/u of minder wordt gehandhaafd. Een elektrische fiets van 48 V kan snelheden bereiken van ongeveer 20 mph of 32 km/u.

Een 48V elektrische fiets kan snelheden bereiken van ongeveer 20 mijl per uur of 20 mph. Een elektrische fiets van 1000 watt is een krachtige optie, en geeft je zeker een extra boost. Hoewel het misschien niet zo snel lijkt in vergelijking met autorijden, komt een e-bike van 1000 watt neer op een snelheid van ongeveer 35 km/u. Deze krachtige e-bikes worden meestal gebruikt voor offroad-activiteiten en ruw terrein, in tegenstelling tot routinematig woon-werkverkeer.

Een 1000w e-bike is krachtig en snel. Hij ondersteunt comfortabel 190 pond en bedient elke heuvel zonder gemakkelijk te trappen. Het is een geweldige kit en zou je 32 mijl per uur (50 km/u) vrij gemakkelijk moeten opleveren. Elektrische fietsen hebben hun respectievelijke klassen, en elke categorie heeft zijn eigen kenmerken en snelheidslimiet waarvan u op de hoogte moet zijn als u geïnteresseerd bent in het rijden op e-bikes.

Een elektrische fiets kan slechts 20 km/u rijden zonder te trappen (zoals we echter in de volgende paragrafen zullen ontdekken, kan deze limiet worden overschreden). Als u bijvoorbeeld bij zeer koud weer fietst, zal dit leiden tot slechte batterijprestaties en dus de ziekte van de elektrische fiets verminderen, en op dezelfde manier, als u op uw elektrische fiets rijdt bij zwaar weer Hitte, heeft dit een negatief effect op het resultaat van overmatige hitte, waardoor de temperatuur van de motor en de interne batterij. Een goed ontworpen elektrische fiets met een krachtige motor kan je helpen meer vermogen te krijgen dan je echt nodig hebt met 500 watt of minder. Over het algemeen zijn e-bikes een veel snellere optie dan traditionele fietsen vanwege de elektromotor, met een standaard e-bike van 250 watt die een gestaag tempo biedt dat wordt omgezet in ongeveer 15-20 km/u op vlak terrein.

Je moet beginnen met trappen of liever de pedaalactie uitvoeren om je e-bike aan het rollen te krijgen en hulp te bieden. Alleen omdat een motor van 1000 watt in een bepaalde tijd een hogere topsnelheid kan bereiken, wil nog niet zeggen dat hij efficiënter is dan de 500 watt elektrische fiets. Dit type elektrische fiets kan rijden met snelheden van meer dan 28 km/u, waardoor ze ideaal zijn voor uitgebreide ritten en woon-werkverkeer. Een elektrische fiets van 1000 watt lijkt misschien de limiet op het wattage van e-bikes, maar er is een wattage hoger dan dat - de e-bike van 3000 watt.

Middrive-systemen maken echter verbinding met de aandrijflijn van een fiets, waardoor ze een voordeel hebben, in termen van snelheid, ten opzichte van hub-aandrijfsystemen. De kans is groot dat je overweegt een elektrische fiets aan te schaffen, omdat ze over het algemeen als sneller worden ervaren dan normale fietsen. Op dit punt kan de rijder ervoor kiezen om met die snelheid te kust of te trappen voor meer hulp tot 28 km/u (elektrische fiets van klasse 3). Deze elektrische fietsen halen meestal maximaal 20 mph en zijn het beste voor korte afstanden of als extra boost bij het beklimmen van heuvels.

Dit belemmert de acceleratie van de fiets en heeft grote invloed op de prestaties van de fiets bij het beklimmen van steile heuvels. elektrische fietsen onder deze classificatie vereisen niet noodzakelijk gaskleppen, maar zijn uitgerust met krachtigere motoren.

Leave a Comment

Required fields are marked *